Τρίτη 8 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Κηπούπολη Περιστερίου (πλατεία Αγ. Γεωργίου) θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και μέλος της ΚΕ.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 11.30 π.μ., στο ΕΚΕΤΑ θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Συκεών, παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη με ηθοποιούς, θα μιλήσουν η Ελένη Γερασιμίδου, βουλευτής του ΚΚΕ και ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στη Δυτ. Μακεδονία

-- Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κοζάνης και την Αντιπεριφέρεια Κοζάνης θα παρουσιασθούν σε εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 10/4 στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Τρίτη

-- Περιοδεία του Ρ. Μαρούδα, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, στην περιοχή της Καλαμπάκας Τρικάλων. Στις 7.30 μ.μ., θα επισκεφτεί τη Βασιλική και στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση, στην Καλαμπάκα, (κατάστημα «Τζέλια», δίπλα στον ΟΤΕ), μαζί με τον Λ. Κεραμίδα, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμπάκας.

-- Περιοδεία στην «Alpha Wood», στις 4 μ.μ., με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση στα ΕΛΤΑ Θεσσαλίας, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ.

-- Συγκέντρωση στον Βλαχομαχαλά Καρδίτσας, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

-- Συγκέντρωση στο Συνοικισμό (καφενείο Στυλιανίδη), στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

Σε Πελοπόννησο - Κεφαλονιά - Ιθάκη

Σήμερα, Τρίτη

-- Συγκέντρωση στη συνοικία Θέα της Πάτρας, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη, υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας.

-- Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης οργανώνει συγκέντρωση στο σχολείο στους Σουλλάρους, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Δ. Μαντζουράτο, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς.

Αύριο, Τετάρτη

-- Συγκέντρωση στη συνοικία Κρύα Ιτεών της Πάτρας, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη.

-- Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης οργανώνει συγκέντρωση στο Δημοτικό Περίπτερο στα Ομαλά στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Δ. Μαντζουράτο. Θα χαιρετίσει ο Ν. Γκισγκίνης, υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς.

Την Πέμπτη 10/4

-- Εκδήλωση παρουσίαση των υποψηφίων για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την αντιπεριφέρεια Αχαΐας και τους δήμους Αχαΐας, στις 12.30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος στην Πάτρα (12ου Συντάγματος 34). Την παρουσίαση θα κάνει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

-- Συγκέντρωση στη συνοικία Αρόη της Πάτρας, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη.

-- Συγκέντρωση στη συνοικία Αγία Σοφία της Πάτρας, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Καραθανασόπουλο.

Στη Στερεά Ελλάδα

Σήμερα, Τρίτη

-- Ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας θα συναντηθεί με αγρότες του Ν. Μοναστηρίου στις 7 μ.μ.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 6 μ.μ. με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων Χαλκίδας θα συναντηθούν η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, και ο Β. Σταματούκος υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

-- Περιοδεία στην αγορά των Κ. Βούρλων στις 7 μ.μ. με τον Κ. Μπασδέκη.

Την Πέμπτη 10/4

-- Στις 8 μ.μ. στην ταβέρνα της τοπικής κοινότητας Ελαιώνα Δήμου Δελφών θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Ιωσηφίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ