Κυριακή 6 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δίνουμε τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας

Να αναμετρηθούμε με τον εκφοβισμό, τον αποπροσανατολισμό και τις αυταπάτες

  • Την Τετάρτη 9 Απρίλη, οι εργαζόμενοι, μαζί με το ΠΑΜΕ, με το αγωνιστικό του πλαίσιο, μπορούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά δίνοντας απάντηση στην καθολική επίθεση κεφαλαίου, κυβέρνησης, ΕΕ.
  • Η «ανάπτυξη» που ευαγγελίζονται σημαίνει ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου, που θα στηριχτεί πάνω στα αποκαΐδια των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων. Τα αντεργατικά μέτρα με την ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου δεν είναι τα τελευταία. Η αντεργατική και αντιλαϊκή λαίλαπα δεν έχει ημερομηνία λήξης.
  • Το λεγόμενο «κοινωνικό μέρισμα», που λέει ότι θα μοιράσει η κυβέρνηση, είναι ψίχουλα από τον κλεμμένο μόχθο του λαού, που θα εξανεμιστεί χωρίς να αναπληρώσει στο ελάχιστο στοιχειώδεις ανάγκες όσων το πάρουν.
  • Μέσα στην ταξική πάλη να ισχυροποιήσουμε την εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση, για την ανασύνταξη του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος, τη λαϊκή συμμαχία. Να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις.

MotionTeam

Απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα: Αθήνα, 10 π.μ., Ομόνοια, Θεσσαλονίκη, 10.30 π.μ., Αγαλμα Βενιζέλου, Πειραιάς, 10.30 π.μ., πλατεία Καραϊσκάκη.


ΣΕΛ.  17

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ