Σάββατο 29 Μάρτη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Εκλογές στην ΕΕΤΕΜ αύριο Κυριακή

Η «Πανεπιστημονική» καλεί όλους τους εργαζόμενους και ανέργους πτυχιούχους μηχανικούς να στηρίξουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτιά της στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΕΕΤΕΜ που γίνονται σε ολόκληρη τη χώρα, αύριο Κυριακή και σε ορισμένες περιοχές συνεχίζονται και τη Δευτέρα 31/3.

Η «Πανεπιστημονική» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της ότι η διοίκηση της ΕΕΤΕΜ, που σήμερα ελέγχεται από την ΠΑΣΚ, αποκλείει τη μεγάλη πλειοψηφία των πτυχιούχων μηχανικών από τη συμμετοχή στις εκλογές, μέσα από την απαίτηση καταβολής έως και 90 ευρώ ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκλογές, για όλους τους εγγεγραμμένους, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, ακόμα και για τους ανέργους, ώστε να προωθεί με μεγαλύτερη ευκολία την αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ - άρχουσας τάξης στο χώρο των πτυχιούχων μηχανικών. Η «Πανεπιστημονική» απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους «να επιβάλουμε έμπρακτα το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές στις 30 - 31 Μάρτη!».

Στην Αθήνα, οι εκλογές γίνονται Κυριακή και Δευτέρα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΕΤΕΜ, Βερανζέρου 15. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές στην ιστοσελίδα της «Πανεπιστημονικής» (http://www.dpk.tee.gr) και στα τηλέφωνα 697.85.89.227 και 694.67.99.833.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ