Κυριακή 9 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κώστας Κακαράντζας

Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Το ΚΚΕ είναι η ελπίδα για το μέλλον μας.

Εμείς οι πωλητές λαϊκών αγορών ζούμε εδώ και χρόνια από πρώτο χέρι την τραγική κατάσταση του εργαζόμενου, του μικροσυνταξιούχου της λαϊκής οικογένειας, αποτέλεσμα της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης των μονοπωλίων και των ντόπιων κυβερνήσεων.

Παρακολουθεί ο πωλητής των λαϊκών αγορών τη δραματική μείωση του τζίρου του, την κατακόρυφη πτώση του εισοδήματός του, τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες της οικογένειάς του.

Οδυνηρές, δε, είναι οι συνέπειες τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του από την κατάργηση του αφορολόγητου, και την αύξηση των ορίων ηλικίας, για τη συνταξιοδότησή του.

Η επιδίωξη του μεγάλου κεφαλαίου να ελέγξει τη διακίνηση των αγροτικών προϊόντων και τους τζίρους που πραγματοποιούνται μέσα από τις λαϊκές αγορές εκφράστηκε έντονα μέσα από νομοθετικές αλλαγές και ρυθμίσεις που δρομολόγησε, και προσπαθεί να ολοκληρώσει η σημερινή κυβέρνηση.

Μέσα από αυτήν τη διαδικασία αφαιρέθηκαν από τον πωλητή λαϊκών αγορών κεκτημένα δεκαετιών, ενώ επιχειρείται η παραπέρα υποβάθμιση και απαξίωση του θεσμού των λαϊκών αγορών.

Για όλους αυτούς τους λόγους και με συσσωρευμένη πείρα δεκαετιών, στηρίζουμε και συστρατευόμαστε με το ΚΚΕ.

Γιατί είναι το μόνο κόμμα που μας είπε την αλήθεια.

Γιατί είναι το μόνο κόμμα που μας προειδοποίησε για την επέλαση των μονοπωλίων.

Γιατί είναι το μόνο κόμμα που στάθηκε στο πλευρό μας, στήριξε τα αιτήματά μας μέσα και έξω απ' τη Βουλή.

Γιατί το ΚΚΕ είναι η δική μας δύναμη, είναι η ελπίδα για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Σ' αυτή τη μάχη, λοιπόν, των ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών, που καλούνται να δώσουν τα μέλη, οι φίλοι, οι οπαδοί του Κόμματος για να βγει πιο ισχυρό, πιο δυνατό το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, θέλουμε και εμείς χώρο. Εκεί μπροστά, στην πρώτη γραμμή. Οχι πιο πίσω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ