Πέμπτη 16 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Συνεχίζουν τα ψέματα και την προβοκάτσια

Παπαγεωργίου Βασίλης

Συνεχίζεται η συνειδητή προβοκάτσια της παράταξης των «Παρεμβάσεων» απέναντι στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, με αφορμή την απόφαση που πήρε την περασμένη Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ. Ετσι οι τρεις εκπρόσωποι των «Παρεμβάσεων» στο ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, με δήλωσή τους χαρακτηρίζουν το ΠΑΜΕ εχθρό στο εσωτερικό του εργατικού κινήματος(!) γιατί δήθεν «στην πρόταση της ΟΛΜΕ (και της ΔΟΕ) για πανδημοσιοϋπαλληλική - πανεργατική απεργία στις 17 του Μάη, αντιπρότεινε απεργία στις 14/5». Οικοδομούν τη λασπολογία τους πάνω σε ένα ψέμα. Γιατί γνωρίζουν ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ πρότεινε απεργία και στις 17 Μάη, η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ δεν τη δέχτηκε και το ΠΑΜΕ άσκησε κριτική στην πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ γι' αυτό.

Το μόνο που δέχτηκε η πλειοψηφία της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ ήταν η 24ωρη απεργία στις 14 Μάη για καταδίκη της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών. Οι «Παρεμβάσεις» σχολιάζουν ότι αυτή ήταν «μια απεργία χωρίς στην ουσία κανένα επίδικο και με πρόδηλα τα χαρακτηριστικά της παταγώδους αποτυχίας. Βρήκαν φυσικά και τους συνήθεις ύποπτους στην προκήρυξη τέτοιων αγώνων (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ) που έσπευσαν να αποδεχτούν την αντιπρόταση»!

Για το ποιος συμπορεύεται με την ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚ ας κοιτάξουν καλύτερα τους δικούς τους εκπροσώπους στην ΟΛΜΕ. Οσο για την απεργία στις 14 Μάη, ήταν η μοναδική αποφασισμένη απεργιακή κινητοποίηση ως άμεση απάντηση στον κυβερνητικό αυταρχισμό και την επιστράτευση. Τι έκαναν οι Παρεμβασίες για αυτή; Κάλεσαν από την προηγούμενη μέρα σε απεργοσπασία όπως ακριβώς και ο ΔΑΚίτης πρόεδρος της ΟΛΜΕ!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ