Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Την Πέμπτη απολογιστική Γενική Συνέλευση

Σήμερα αρχίζουν αρχαιρεσίες σε Αχαΐα, την Κυριακή σε Αιτωλοακαρνανία

Σε απολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης).

Κύρια θέματα θα είναι:

-- Οι προτάσεις του Συνδικάτου για την κλαδική και τις εργοστασιακές συλλογικές συμβάσεις.

-- Η απάντηση των εργαζομένων του κλάδου απέναντι στη νέα φοροληστεία που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

-- Οι εξελίξεις στον κλάδο (απολύσεις, αλλαγές εργασιακών σχέσεων κ.λπ.) και πώς θα οργανώσουν οι εργαζόμενοι την απάντησή τους μέσα απ' το Συνδικάτο.

«Μόνος του κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την επίθεση. Οργανώσου στο Συνδικάτο. Ολοι για έναν και ένας για όλους. Η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι το όπλο σου. Γιατί δυνατός εργάτης είναι ο οργανωμένος εργάτης», τονίζεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου.

Μπροστά στη συνέλευση του συνδικάτου τους και οι εργαζόμενοι της TASTY προχωρούν σε Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 17 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι.

Σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

Σε αρχαιρεσίες προχωρούν τα Συνδικάτα Τροφίμων - Ποτών σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία. Οι αρχαιρεσίες στο συνδικάτο της Αχαΐας έχουν οριστεί για σήμερα Παρασκευή, την Κυριακή και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα. Στο αντίστοιχο συνδικάτο της Αιτωλοακαρνανίας θα γίνουν την Κυριακή και τη Δευτέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ