Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Παραμένει θολό το τοπίο

Με επιστολή που απέστειλε στην πανεπιστημιακή κοινότητα ο Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Η. Σιδηρόπουλος, εκφράζει για άλλη μια φορά τη θέλησή του να παραιτηθεί.

Ο κ. Σιδηρόπουλος είχε καταθέσει την παραίτησή του στο υπουργείο Παιδείας την περίοδο των γιορτών, με αφορμή, όπως φάνηκε, τη διαφωνία του με την υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπρύτανη του καθηγητή κ. Παλάσκα. Παρά του ότι, λίγες μέρες μετά, ανακάλεσε την παραίτησή του, τα προβλήματα στο πανεπιστήμιο της Παντείου δε λύθηκαν. Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται, οι αντιδικίες μεταξύ των διαφόρων κύκλων και ομάδων στην Πάντειο έχουν να κάνουν με την κατανομή παχυλών κονδυλίων από το ΕΠΕΑΕΚ, σε συνδυασμό με τη δημιουργία και χρηματοδότηση νέων τμημάτων που πρόκειται να δημιουργηθούν.

Οι αντιπρυτανικές εκλογές είναι προγραμματισμένο να γίνουν την Τρίτη 19 του Γενάρη, όμως το τοπίο παραμένει θολό, αφού αν προκύψει εκ νέου παραίτηση του πρύτανη, υπάρχουν νομικά κωλύματα για τη διεξαγωγή τους. Για αυτή την περίπτωση, συζητήθηκε και η πιθανότητα παραίτησης και του αντιπρύτανη κ. Κουκουλέ, με σκοπό τη διεξαγωγή συνολικά πρυτανικών εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ