Τρίτη 16 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Να μην περάσει το κλίμα αναμονής

Την ανάγκη να δυναμώσει η διαφώτιση σε κάθε κλάδο ώστε να αποκαλυφθεί (και) μπροστά στην απεργία ο χαρακτήρας και η στρατηγική στην οποία εντάσσονται τα νέα μέτρα αναδεικνύει χτεσινοβραδινή ανακοίνωση του ΠΑΜΕ με την οποία καταδικάζεται η επιχείρηση αποπροσανατολισμού του λαού (βλ. ρεπορτάζ στη σελίδα 7).

Σημειώνει το ΠΑΜΕ: «Η κυβέρνηση αποπροσανατολίζει, κοροϊδεύει, τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα όταν θέλει να δείχνει ότι διαπραγματεύεται "σκληρά" με τους εκπροσώπους των μονοπωλίων. Λέει ψέματα γιατί ήδη έχει συμφωνήσει με τα βάρβαρα μέτρα και το τσάκισμα της ζωής των εργαζομένων.

Προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα αναμονής για να μπορέσει να περάσει τα αντεργατικά μέτρα, που σφαγιάζουν το λαό και γεμίζουν με κέρδη τον ντορβά των μονοπωλίων, στέλνουν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα τάρταρα.

Η απάντηση της εργατικής τάξης, πρέπει να είναι: Καμιά αναμονή, καμιά εμπιστοσύνη, στην κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της. Οργάνωση, απεργιακός ξεσηκωμός, για να σπάσουμε και να πετάξουμε από πάνω μας τις αλυσίδες του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ενωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ