Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Οχι στη σύμβαση - αίσχος...

...για τους εργαζόμενους στα κέντρα ξένων γλωσσών

«Οχι» στη σύμβαση - αίσχος των 3,52 ευρώ μεικτά την ώρα είπαν, χτες, εκπαιδευτικοί στα φροντιστήρια, στην κινητοποίησή τους έξω από τα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (EUROPALSO), στην πλατεία Κάνιγγος. Την κινητοποίηση διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής «Ο Βύρων».

Τη «σύμβαση» υπέγραψε το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Νομού Αττικής με την οργάνωση των εργοδοτών EUROPALSO. Η αντίδραση του εκπροσώπου των εργοδοτών, με τον οποίο συναντήθηκε η αντιπροσωπεία, ήταν το λιγότερο προκλητική, αφού προσπάθησε να παρουσιάσει τη «σύμβαση» ως κατάκτηση σε μια δύσκολη εποχή! Υποστήριξε, μάλιστα, πως τα 3,52 ευρώ μεικτά είναι ...μόνο για τα πρώτα 6 χρόνια! «Ο Βύρων» καλεί τους εκπαιδευτικούς στα φροντιστήρια να συσπειρωθούν στο σωματείο και να μην υπογράψουν την απαράδεκτη αυτή σύμβαση.

Την υπογραφή της κατάπτυστης σύμβασης των ιδιοκτητών με το εργοδοτικό σωματείο καταγγέλλει και η ΟΙΕΛΕ, καλώντας τον υπουργό Εργασίας να παρέμβει για να γίνει ...διάλογος εργοδοτών - εργαζομένων - πολιτείας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ