Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Π. Καμμένος

Στη διαγραφή του Π. Καμμένου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα προχώρησε ο Α. Σαμαράς, επειδή καταψήφισε τη νέα κυβέρνηση, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν θα δεχθεί απόκλιση από τη γραμμή της συμμετοχής και στήριξης της αντιδραστικής συγκυβέρνησης. Ωστόσο, ο Π. Καμμένος δεν παραπέμφθηκε για διαγραφή και από το κόμμα, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την αντίθεσή του στην εκλογή βουλευτών με λίστα στις επερχόμενες εκλογές, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι υπήρξε σχετική κρούση εκ μέρους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις συνομιλίες που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο. «Εγώ δε θέλω λίστα και δεν συμφωνώ, γιατί σε μία στιγμή που ο λαός θέλει να εκφραστεί δεν μπορείς να του επιβάλεις πρόσωπα», φέρεται να είπε ο Αντ. Σαμαράς σε συνομιλία που είχε χθες με δημοσιογράφους, ενώ τάχθηκε υπέρ της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών, όπως είναι η Β΄ Αθηνών.

Ο Αντ. Σαμαράς εμφανίστηκε επίσης αντίθετος με την διευθέτηση του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ από την κυβέρνηση συνεργασίας. «Είναι δυνατόν κάποια θέματα που είναι δεκαετιών να τα λύσει μία μεταβατική κυβέρνηση σε τρεις μήνες;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ