Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επανασυνδέθηκε το ρεύμα σε άνεργη μητέρα

Ακόμα μία παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ έφερε αποτελέσματα. Το κλαδικό Συνδικάτο των ΟΤΑ Αττικής, κατάφερε χτες το πρωί, ύστερα από την επίμονη στάση των αγωνιστικών δυνάμεων που βρέθηκαν στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, όπου ανήκει και η Μεταμόρφωση (οδός Ορφανίδου - Λαμπρινή), να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε άνεργη γυναίκα και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού από τη Μεταμόρφωση.

Η μάνα, που εργαζόταν στις υπηρεσίες του Δήμου Μεταμόρφωσης, τον περασμένο Μάη απολύθηκε και από τότε προσπαθεί να ζήσει η ίδια και το παιδί της με μοναδικό εισόδημα τα 450 ευρώ που παίρνει από το Ταμείο Ανεργίας. Πρόσφατα η ΔΕΗ, παρότι η ίδια δεν είχε άλλες οφειλές, προχώρησε στη διακοπή του ρεύματος χωρίς να αφήσει το περιθώριο στην άνεργη γυναίκα να προσφύγει σε διακανονισμό πληρώνοντας με δόσεις το χρηματικό ποσό των 395 περίπου ευρώ που χρωστούσε.

Οπως τόνισε στο «Ρ» αμέσως μετά την παρέμβαση ο Μπάμπης Βορτελίνος, μέλος τη διοίκησης του κλαδικού συνδικάτου ΟΤΑ, «αποδεικνύεται ότι η παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων μπορεί να φέρει αποτελέσματα». Στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων εκφράζοντας την έμπρακτη συμπαράστασή του βρέθηκε και ο Νίκος Καραντωνίου, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Μεταμόρφωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ