Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τη μελέτη και τη διάδοση του «Ριζοσπάστη»

Στους τέσσερις νομούς, από σήμερα Τρίτη, μέχρι και τις 27 Σεπτέμβρη

Οι Κομματικές Οργανώσεις της Θεσσαλίας του ΚΚΕ οργανώνουν εκδηλώσεις - συζητήσεις με θέμα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ, καθημερινός οργανωτής - καθοδηγητής της ταξικής πάλης».

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται:

  • Σήμερα Τρίτη, 20 Σεπτέμβρη, στα Τρίκαλα, στις 7.30 μ.μ., στο «Φρούριο», με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ
  • Αύριο Τετάρτη, 21 Σεπτέμβρη, στη Μαγνησία, στις 7 μ.μ. στο «Μεταξουργείο», με ομιλητή τον Παύλο Αλέπη, αρχισυντάκτη του «Ριζοσπάστη».
  • Μεθαύριο Πέμπτη, 22 Σεπτέμβρη, στη Λάρισα, στις 7.30 μ.μ. στο «Φρούριο», με ομιλητή τον Παύλο Αλέπη, αρχισυντάκτη του «Ριζοσπάστη».
  • Την Τρίτη, 27 Σεπτέμβρη, στην Καρδίτσα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΤΕΔΚ, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν προβολή βίντεο - αφιέρωμα στον «Ριζοσπάστη», αφηγηματικό χρονικό, καθώς και έκθεση βιβλίου, μεταξύ άλλων, με τον κομματικό Τύπο.

Σε δελτίο Τύπου της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, σχετικά με τις εκδηλώσεις, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρεται: «Ειδικά στις μέρες μας, η ανάγκη μελέτης - διάδοσης του "Ριζοσπάστη" προβάλλει από παντού. Οπως το Κόμμα της εργατικής τάξης, έτσι κι ο "Ριζοσπάστης", παντός καιρού, νόμιμος ή παράνομος, σταθερά, αταλάντευτα, στην πολύχρονη πορεία του αντιπαλεύει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Αυτός του ο χαρακτήρας τον καθιστά, όπως και το Κόμμα του, το ΚΚΕ, καρφί στο μάτι της αστικής τάξης. Ειδικά σήμερα, όπου η επιχείρηση χειραγώγησης των λαϊκών συνειδήσεων, μέσω των αστικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης παίρνει νέες ποιοτικά διαστάσεις, στοχεύοντας χωρίς κανένα φραγμό και πρόσχημα στις λαϊκές και νεολαιίστικες συνειδήσεις».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ