Παρασκευή 4 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θέλουν δεδομένα τα υπερκέρδη τους...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ «επίσημη» ανεργία και, όπως έχουν παραδεχθεί οι κυβερνητικοί αρμόδιοι, η εκ περιτροπής εργασία, η ημι-απασχόληση και όλα αυτά τα ...«σύγχρονα» αυξάνουν με ταχύτατους ρυθμούς.

Κι αν τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι ...«αυτά συμβαίνουν όταν έχουμε κρίση, γι' αυτό στηρίξτε το Μνημόνιο για να έχουμε ανάπτυξη»!

Εν ολίγοις ...φυσικό φαινόμενο η ανεργία. Απολύτως λογικό, εκατοντάδες χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια, να μην μπορούν να επιβιώσουν. Λίγο ακόμη και θα το εντάξουν ...στην πολιτική προστασία.

Ενώ, όμως, αυτοί θεωρούν «λογική» και «αυτονόητη» την ανέχεια του κόσμου και τη συνεχή πτώση του βιοτικού του επιπέδου, για κάποιο παράξενο λόγο θέλουν εμείς να θεωρήσουμε απολύτως λογικά τα υπερκέρδη τους...

Επειδή, όμως, όλο αυτό το «κόλπο» είναι εντελώς παράλογο, να είναι βέβαιοι πως δε θα μπορούν για πολύ ακόμη να «πουλάνε τρέλα». Οσο καλούς πωλητές κι αν θεωρούν τα μέσα ενημέρωσης που τους στηρίζουν.

ΟΣΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ μιλάει για αεροπορικές επιδρομές στη Λιβύη, η ελληνική κυβέρνηση κάνει έκτακτες συσκέψεις. Προφανώς, κάτι ...«κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια»!

Κι αφήνουμε κατά μέρος το πόσο επικίνδυνη είναι για την Ελλάδα η εμπλοκή σε τέτοιες περιπέτειες. Το θέμα του κόστους το έχουν, άραγε, σκεφτεί οι κυβερνώντες;

Ως γνωστόν, οι «σύμμαχοί» (τους) έχουν πολλές ανοιχτές δουλειές σε ολόκληρο τον πλανήτη και προσπαθούν να επιμερίσουν όσο περισσότερο μπορούνε τα έξοδα.

Φαίνεται, όμως, ότι εκτός από το να τα δίνουμε στις τράπεζες και τους εφοπλιστές, τώρα στην Ελλάδα φαίνεται πως «λεφτά υπάρχουν» και για το ΝΑΤΟ...


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ