Παρασκευή 4 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα

Κάλεσμα στους ανάπηρους απ' τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τις οικογένειές τους, ώστε πιο μαχητικά, μέσα από τις γραμμές της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα και τις λαϊκές επιτροπές, να συμβάλλουν σε παλλαϊκό ξεσηκωμό για το σταμάτημα της λαίλαπας που καταληστεύει τους πολλούς, για να εξασφαλίσει όλο και πιο αμύθητα κέρδη για τους λίγους, απευθύνει η ΣΕΑΑΝ.

Η ΣΕΑΑΝ καθόρισε το πρόγραμμα δράσης της για το επόμενο διάστημα σε πρόσφατη συνεδρίασή της, στην κατεύθυνση της πάλης ενάντια στη γενικευμένη επίθεση όλων αυτών που πλουτίζουν από την εκμετάλλευση της δουλειάς των εργαζομένων αυτών που εμπορευματοποιούν την Υγεία - Πρόνοια - Παιδεία - Ειδική Αγωγή.

Καλεί σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια της ΟΓΕ, του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας στις 10 Μάρτη, στην Αθήνα στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Η ΣΕΑΑΝ και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και νήσων θα τιμήσουν την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας με ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στα προβλήματα της ανάπηρης γυναίκας, της νέας κοπέλας, της ανάπηρης μητέρας και της μητέρας με ανάπηρο παιδί.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 16 Μάρτη και στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών (Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος).

Για την καλύτερη μελέτη των προβλημάτων των χρονίως πασχόντων και τις επιπτώσεις από τον τελευταίο νόμο που εμπορευματοποιεί παραπέρα την Υγεία, η ΣΕΑΑΝ οργανώνει σύσκεψη χρονίως πασχόντων και γονέων και κηδεμόνων την Τετάρτη 9 Μάρτη στις 6 μ.μ στα γραφεία της (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος).

Η ΣΕΑΑΝ στηρίζει επίσης την κινητοποίηση που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο Ποδοσφαίρου Τυφλών «Κεραυνός» την Πέμπτη 10 Μάρτη στο αρμόδιο υπουργείο ενάντια στις περικοπές των από το νόμο προβλεπόμενων επιχορηγήσεων από πλευράς του κράτους. Περικοπές που οδηγούν κυριολεκτικά στο κλείσιμο των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων των ΑμΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ