Σάββατο 5 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Να ακουστεί η φωνή της εργατιάς παντού

Την Τρίτη 8 Φλεβάρη στις 7.μ.μ. στο ΕΚΘ η σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Κλιμακώνουν τη δράση τους οι ταξικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης, για την επιτυχία των συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ στις 10 του Φλεβάρη και την απεργία στις 23 του μήνα. Δίνουν τη μάχη με καθημερινές εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς και κατοικίας, με παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις ενάντια στην επίθεση της εργοδοσίας όπως εκφράζεται σε μια σειρά χώρους εργασίας, αλλά και στις επιπτώσεις της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.

Την Τρίτη 8 Φλεβάρη, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, οργανώνει σύσκεψη στο ΕΚΘ, στις 7 μ.μ., με τη συμμετοχή συνδικάτων και εργαζομένων για την προετοιμασία των κινητοποιήσεων.

Στη Θεσσαλονίκη το συλλαλητήριο στις 10 του Φλεβάρη θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στο Αγαλμα του Βενιζέλου.

Στο πλαίσιο της ολοήμερης δράσης στις 10 του μήνα στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, από το πρωί προγραμματίζονται να γίνουν παρεμβάσεις στα νοσοκομεία, περιοδείες σε όλους τους χώρους της ΔΕΗ και εξορμήσεις σε βιοτεχνίες και άλλους χώρους δουλειάς. Στις 6.30 μ.μ. Θα ξεκινήσουν πικετοφορίες από τις πλατείες Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

Σε Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά το πρωί θα γίνουν παρεμβάσεις στα νοσοκομεία και στη συνέχεια μαζικές εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, μόρφωσης και κατοικίας.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν στην Κατερίνη στις 6 μ.μ., στο συντριβάνι (πλατάνι), στο Κιλκίς, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης, στις Σέρρες στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, στη Νάουσα στις 7 μ.μ., στην πλατεία Καρατάσου, στα Μουδανιά (Χαλκιδική) στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία, στην Αλεξανδρούπολη στις 6 μ.μ., μπροστά στο Δημαρχείο, στην Κομοτηνή στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, στη Δράμα στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, στην Ξάνθη, στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία και στην Καβάλα στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.

Επίσης, από το πρωί, οι ταξικές δυνάμεις σε Ξάνθη και Καβάλα, θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό των ταμείων των νοσοκομείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ