Τετάρτη 19 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΜΠΟΤΑ πτωχεύει και εξαθλιώνει το λαό

ΚΚΕ: Ο λαός δεν πρέπει να διαλέξει με ποιον τρόπο και σε πόσο χρόνο θα συνεχιστεί η «εκτέλεση» των δικαιωμάτων του για να συνεχιστεί η κρατική ενίσχυση των μονοπωλιακών ομίλων. Να αντιτάξει την οργανωμένη ανυπακοή και αντεπίθεση

  • Οι κυβερνήσεις της ΕΕ συμφωνούν σε νέα κλιμάκωση της άγριας επίθεσης κατά των εργαζομένων συνεχίζοντας τις αντεργατικές αναδιαρθρώσεις. Ταυτόχρονα, παζαρεύουν ποιας χώρας τα μονοπώλια θα ισχυροποιηθούν περισσότερο ή θα υποστούν τις λιγότερες ζημιές από την κρίση.
  • Η «επιμήκυνση», η διαμόρφωση σταθερού μηχανισμού και το ευρωομόλογο δεν αποτελούν φιλολαϊκές λύσεις διαχείρισης της κρίσης, όπως ισχυρίζονται η κυβέρνηση, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα του συστήματος.
  • Η πορεία της διαπραγμάτευσης για τους όρους συμμετοχής κάθε χώρας στο μόνιμο μηχανισμό στήριξης θα κάνει πιο βαριά και βάναυση τη «σιδερένια μπότα» των μονοπωλίων και θα επιταχυνθεί η πορεία προς την πτώχευση, την εξαθλίωση των λαών.
  • Ο λαός μας να αντιτάξει την οργανωμένη ανυπακοή και αντεπίθεση, για να εμποδίσει και ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική. Για δρόμο ανάπτυξης που να ικανοποιεί τις ανάγκες του και όχι τα μονοπώλια, με λαϊκή εξουσία και αποδέσμευση από την ΕΕ.

ΣΕΛ.  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ