Τετάρτη 19 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ» των Ρ. Ο. Μπόγερ και Χ. Μ. Μορέ, των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή», οργανώνουν οι Εργατικές Οργανώσεις της Οργάνωσης Πόλης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, το Σάββατο 22 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην ΕΔΟΘ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσικό αφιέρωμα στο αμερικανικό εργατικό τραγούδι, με τη θεατρική παράσταση «Η πτώση και η άνοδος του κυρίου Γκρόσαπ», έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.

  • Τη θεατρική παράσταση «Ο κύριος Πούντιλα και ο δούλος του ο Μάττι», με τον Κώστα Καζάκο στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, θα παρακολουθήσουν αύριο Πέμπτη, στις 9 μ. μ., τα μέλη και οι φίλοι των Οργανώσεων της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Δηλώσεις συμμετοχής στις κατά τόπους Οργανώσεις της ΚΝΕ.
  • Οι Οργανώσεις Πόλης και Σπουδάζουσας της ΚΝΕ Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 21 Γενάρη, στις 10 μ.μ., στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ, διοργανώνουν ρεμπέτικη βραδιά, όπου θα γίνει και κοπή της πίτας. θα παίξει το συγκρότημα του Βασίλη Κασούρα και θα χαιρετίσει το μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Χιόνης.
  • Εκδήλωση - ξενάγηση στις φυλακές του Γεντί Κουλέ διοργανώνουν το Σάββατο 22 Γενάρη, στις 11 το πρωί, οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Κατσαρός από το Σύλλογο Φυλακισθέντων - Εξορισθέντων περιόδου 1967-74 και ο Γιάννης Δελής από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ