Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εχθρική πολιτική για αυτοαπασχολούμενους

Μηδενική ανοχή απέναντι σε αυτούς που χρωστούν στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, είναι το δόγμα της κυβέρνησης, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαιτήσει από το Ταμείο να λάβει κάθε μέτρο για τις οφειλές και να δείξει ότι όποιος δεν είναι συνεπής θα υποστεί συνέπειες!

Αυτή την κατεύθυνση έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης στη συνάντηση που είχε πριν από λίγες μέρες με το Σύλλογο εργαζομένων του ΟΑΕΕ, παρουσία και του διοικητή του.

Αυτή είναι γενικότερα η κυβερνητική κατεύθυνση, όταν τα φώτα της δημοσιότητας σβήνουν και δεν αναγκάζεται να βγάζει δακρύβρεχτους λόγους η κυβέρνηση για τη σωτηρία της πατρίδας.

Παρότι είναι πραγματικό και δεδομένο το πρόβλημα με τους εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ που δεν έχουν να πληρώσουν τις εισφορές τους.

Και παρότι αυτό συνεπάγεται ότι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους δεν έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη, η κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινηθεί προς τις δικαστικές διώξεις απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους.

Την ίδια ώρα που πριμοδοτεί το μεγάλο κεφάλαιο με κάθε τρόπο.

Μετά από όλα αυτά, είναι καιρός, για όποιον ΕΒΕ δεν το έχει κάνει, να δείξει κι αυτός μηδενική ανοχή στην φιλομονοπωλιακή κυβερνητική πολιτική. Να παλέψει μαζί με τους εργάτες και τους φτωχούς αγρότες, να την ανατρέψει, να την καταδικάσει και να εκτελέσει την ποινή της ανατροπής της. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ