Τετάρτη 20 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Tρομοκρατήστε τους με υψηλό ποσοστό της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Στο Μενίδι μίλησε χτες το βράδυ ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

«Ξεπεράστε το φόβο, την ηττοπάθεια και κάντε τους να φοβηθούν να πάρουν νέα μέτρα! Για να μην περάσει η μοιρολατρία. Για να σηκώσει ο λαός κεφάλι». Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε χτες το βράδυ ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας στο Μενίδι, σε μία από τις πιο μαζικές για την περιοχή και με παλμό συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων.

«Μόνο ένα μεγάλο ποσοστό της "Λαϊκής Συσπείρωσης"», σημείωσε, «θα καταγράψει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αγανάκτηση, το θυμό, τη δυσαρέσκεια, την αντίθεση των λαϊκών στρωμάτων στη βάρβαρη πολιτική». Και συνέχισε: «Σκεφτείτε καλά πηγαίνοντας στην κάλπη. Ο καθένας έχει ατομική ευθύνη: Θέλει άλλον ένα κυβερνητικό υπάλληλο περιφερειάρχη ή δήμαρχο ή συμμάχους ισχυρούς που θα παλέψουν για τα συμφέροντά του;». «Αυτή την ώρα», είπε, «ο λαός πρέπει να δείξει τη δύναμή του και όχι να την ξοδέψει σε ψηφοδέλτια - ναυαγοσώστες της χρεοκοπίας του καπιταλιστικού συστήματος».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε πως πρέπει να γίνει ένα ουσιαστικό βήμα που θα προσπερνά εκείνους που λειτουργούν ως εμπόδιο για να μη φτάσει ο λαός στο πραγματικό πολιτικό πρόβλημα. «Αναρωτηθείτε και σκεφτείτε: Πως όλα αυτά τα χρόνια εκείνοι που εμφανίζονται στις εκλογές ως διαφοροποιημένοι μπαινοβγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ, συναλλάσσονται με χώρους "δεξιά" κι "αριστερά", πάντα με ένα στόχο. Να συντηρήσουν την αυταπάτη στο λαό πως μπορεί να τους συνετίσει».

Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυνε η Γιούλη Αγγελοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Στην ομιλία του ο Βασίλης Τοπαλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μενιδίου, μεταξύ άλλων, απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους κάλεσε να απομονώσουν και τους τρεις τοπικούς υποψηφίους του. «Ξέρουμε ότι οι ψηφοφόροι του είναι μεροκαματιάρηδες, τίμιοι άνθρωποι που δέχονται αυτή τη βάρβαρη πολιτική. Τους λέμε και πρέπει να σκεφτούν καλά ότι το συμφέρον τους είναι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ