Κυριακή 12 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Αύριο, Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη:

-- Στις 8 π.μ. περιοδεία στο 12ο Δημοτικό σχολείο του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Σωτήρη Ζαριανόπουλο υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8 π.μ. περιοδεία στα σχολεία της Χαλάστρας με τον Ανέστη Πετρίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δέλτα.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Ευόσμου με το Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία σε σχολεία των Αμπελοκήπων με τον Γιάννη Νοτάκη από το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τον Γιάννη Κατσαρό, υποψήφιο δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο 2ο Λύκειο της Πολίχνης με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 9.30 π.μ. περιοδεία σε σχολεία των Συκεών και της Νεάπολης με τον υποψήφιο δήμαρχο Συκεών - Νεάπολης Μπάμπη Βέλη.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Λύκειο Μετεώρων με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρού με την Βάσω Πολυζωίδου, υποψήφια δήμαρχο Βόλβης.

-- Στις 7.30 μ.μ. σύσκεψη στην αίθουσα του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Καλαμαριάς (Κίου 25), με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιάννη Ζιώγα και τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς Δαμιανό Παπαδόπουλο.

-- Ο Βαγγέλης Σταματούκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο ΙΚΑ Χαλκίδας, στις 11 π.μ. στον ΟΑΕΔ και στις 7 μ.μ. στα Λουκίσια.

-- Η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ο Δημήτρης Περπατάρης, υποψήφιος δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού θα μιλήσουν στην πλατεία της Αιδηψού, στις 7.30 μ.μ..

-- ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η Λαϊκή Συσπείρωση θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Αλεξάνδρα Μπαλού και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αντρέας Γκιζιώτης.

-- ΑΙΓΑΛΕΩ: Ο Βασίλης Βούλγαρης θα περιοδεύσει στις 6.50 π.μ., στα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου και στις 8.30 π.μ., στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω (Οριζομύλων).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ