Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Δραστηριότητες

Σήμερα, Τρίτη 7 Σεπτέμβρη:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 10 π.μ., στη λαϊκή αγορά του Ευόσμου στις οδούς Πλάτωνος και Μ. Ασίας θα περιοδεύσει ο Κώστας Γκουτζηγιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού. Στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία και στην οδό Αριστοτέλους του Ευόσμου θα περιοδεύσει ο Κ. Γκουτζηγιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού.

-- Στις 8 μ.μ. σύσκεψη της «Λαϊκής Συσπείρωσης Σιθωνίας» θα γίνει στο Δημαρχείο Νικήτης Χαλκιδικής.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Στις υπηρεσίες της νομαρχίας Ιωαννίνων θα περιοδεύσει σήμερα στις 8.30 π.μ. ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΙΘΑΚΗ: Περιοδεία στο Βαθύ της Ιθάκης στις 9 π.μ. θα πραγματοποιήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και το βράδυ στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε πλατιά σύσκεψη.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα Παναγιώτης Πάλμος, θα περιοδεύσει στις 10 το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο. Στις 11 το πρωί θα περιοδεύσει στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Το Συντονιστικό Φορέων Αγίου Δημητρίου οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, στις 11 το πρωί, με αφορμή το πρόβλημα των παιδικών σταθμών

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού Θοδωρής Λιάππης, θα περιοδεύσει στις 8 το πρωί σε παιδικούς σταθμούς στο Ελληνικό και στις 7 το βράδυ θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα της Αργυρούπολης (οδός Κύπρου).

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Σε συγκέντρωση στο δημαρχείο της Μαγούλας θα μιλήσει ο Μανώλης Βαρδαβάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ