Κυριακή 8 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΔΙΑΚΟΠΗ Η ΕΠΕΛΑΣΗ κατά των λαϊκών συμφερόντων

Απέναντι στο αρραγές μέτωπο κυβέρνησης - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. - τρόικας - μεγάλου κεφαλαίου, χρειάζεται η συγκρότηση λαϊκής συμμαχίας, με στόχο την οριστική απαλλαγή από τη ληστεία των μονοπωλίων

Οι ψεύτικες υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι δε θα έρθουν «νέα μέτρα» δίνονται πάνω στα «αποκαΐδια» που άφησε πίσω της η σφοδρή επέλαση με τις άγριες περικοπές του εισοδήματος και την αφαίρεση δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων.

«Εχετε μπροστά σας δύσκολες μεταρρυθμίσεις και προκλήσεις», ήταν το σύνθημα της τρόικας προς την ελληνική κυβέρνηση, η οποία το αξιοποιεί για να προωθήσει τις ειλημμένες αποφάσεις της και να εφαρμόσει μέχρι κεραίας το αντιδραστικό της πρόγραμμα. Ηδη στην ημερήσια διάταξη παίρνουν σειρά οι δεσμεύσεις της στο μεγάλο κεφάλαιο για ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και επίσης δρομολογούνται ταχύτατες διαδικασίες ξεπουλήματος και για τον ΟΣΕ. Στον πόλεμο που έχουν κηρύξει η κυβέρνηση, η πλουτοκρατία με τους ξένους συμμάχους τους κατά της εργατικής τάξης και του λαού, δεν πρόκειται να υπάρξει εκεχειρία. Απέναντι στο αρραγές μέτωπο κυβέρνησης - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. - τρόικας - μεγάλου κεφαλαίου, χρειάζεται η συγκρότηση λαϊκής συμμαχίας, με στόχο την οριστική απαλλαγή από τη ληστεία των μονοπωλίων.


ΣΕΛ.  2  -  4,   8  -  11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ