Τετάρτη 21 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συζήτηση με εργαζόμενους

Στο εργοτάξιο του Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης περιόδευσε χθες κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σωτήρη Ζαριανόπουλο. Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, ο Σ. Ζαριανόπουλος τους κάλεσε να πουν ένα δυνατό ΟΧΙ στο μνημόνιο, στα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα στο Ασφαλιστικό, στο εισόδημα, στην Υγεία, στην Παιδεία, στο περιβάλλον.

Τους κάλεσε να καταδικάσουν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που αποτελούν το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων και όλα αυτά τα χρόνια τα υπηρέτησαν πιστά σε βάρος του λαού, και σε περίοδο αύξησης του ΑΕΠ, και τώρα σε περίοδο κρίσης. Να καταδικάσουν τα κόμματα αυτά και όσους τους στήριξαν ή συμβιβάστηκαν μαζί τους, γιατί με βοηθό την τοπική διοίκηση προώθησαν νέα αντεργατικά μέτρα, επιβάρυναν το λαό με φόρους και νέα βάρη, γιατί δεν προχώρησαν σε έργα υποδομής που αφορούν τη ζωή του λαού.

Να καταδικάσουν την αντιδραστική αλλαγή της διοικητικής δομής («Καλλικράτης»), που η βασική του φιλοσοφία στηρίχτηκε στις αποφάσεις και συνθήκες της ΕΕ, εκπονήθηκε με όχημα την ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ, με τη συμφωνία, τη σύμπνοια και τη συνεργασία των στελεχών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Να στείλουν μήνυμα αντίστασης στην πολιτική της ανταποδοτικότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων. Να δώσουν δύναμη στη λαϊκή πάλη και προοπτική, ενισχύοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ