Παρασκευή 18 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Πλατιά σύσκεψη διοργανώνει ο Σύλλογος Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, σήμερα, Παρασκευή 18 του Ιούνη, στις 6 το απόγευμα στο ΕΚΘ, με στόχο το συντονισμό της δράσης όλων των Συλλόγων απέναντι στην επίθεση που εξαπολύεται σε βάρος των εργαζομένων και στις νέες αρνητικές εξελίξεις που αναμένονται τους επόμενους μήνες.

*** Νέα κινητοποίηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά πραγματοποιεί, σήμερα, η ΕΛΜΕ Πειραιά στις 12.30 το μεσημέρι. Βασικά αιτήματα είναι να μην υλοποιηθούν τα 28άρια και 30άρια τμήματα και τα σχολεία να λειτουργήσουν με εκείνο τον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα που διευκολύνει την εκπαιδευτική διαδικασία, δηλαδή με ολιγομελή τμήματα. Επίσης, να μη γίνει καμιά σύμπτυξη-μείωση τμημάτων σε σχολείο του Πειραιά, λόγω αύξησης του αριθμού των μαθητών στην τάξη.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Πειραιά καλεί κάθε συνάδελφο να πρωτοστατήσει στο σχολείο του, ώστε να αποτραπούν οι αντιεκπαιδευτικές κατευθύνσεις της κυβέρνησης. Καλεί, για μια ακόμα φορά, τους Συλλόγους Διδασκόντων να δημιουργήσουν τα τμήματα με κριτήριο την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου, όπως έκαναν κάθε χρόνο. Ταυτόχρονα, καλεί τους αιρετούς του κλάδου να απέχουν από τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ Πειραιά, μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο αυτό αίτημα των εκπαιδευτικών, των γονιών και των μαθητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ