Παρασκευή 14 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

ΕΜΦΑΝΗΣ Η «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ: «Σήμερα υπάρχει μόνο μια πρόταση στο τραπέζι για την έξοδο από την κρίση. Και έχει την υπογραφή του Γεωργίου Παπανδρέου. Ηρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα τα φαντάσματα και τις ιδεοληψίες της Μεταπολίτευσης και κυρίως με τα ενοχικά της σύνδρομα απέναντι στην κομμουνιστική αριστερά (...) ας γίνουμε ένας πολιτισμός που ολοκληρώνει τη δουλειά που αναλαμβάνει» (το άρθρο στο ΒΗΜΑ).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! «Αν δει κάποιος ψυχρά τα μεγέθη του προϋπολογισμού θα καταλήξει αβίαστα στο συμπέρασμα πως δυστυχώς δεν υπήρχε εναλλακτική λύση. Οταν διαθέτεις μια οικονομία σοβιετικού τύπου, την τελευταία στην Ευρώπη, αναγκαστικά θα κόψεις μισθούς και συντάξεις (...) στον τομέα αυτό η ελληνική κυβέρνηση έκανε σε μια νύχτα αυτό που έπρεπε όσο σκληρό και άδικο κι αν είναι» (το άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ; «Οι επιχειρηματίες του τουρισμού φορτώνουν την επιδεινούμενη τουριστική καχεξία στις εργατικές κινητοποιήσεις (...) την ίδια στιγμή εξακολουθούν να διατηρούν τιμές δωματίων που ούτε στο Παρίσι, το Βερολίνο ή τη Νέα Υόρκη δεν συναντούν οι τουρίστες. Χαρακτηριστικά οι χθεσινές τιμές των καλών ξενοδοχείων της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Συντάγματος, της Πλάκας και της Ομόνοιας έφταναν ώς και 350-400 ευρώ τη βραδιά» (το θέμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ