Σάββατο 24 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η αντιλαϊκή πολιτική χρειάζεται την καταστολή

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ τον είχαμε παρεξηγήσει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι «προοδευτικός» ο άνθρωπος. Τι προοδευτικός, λίγα λέμε ...πραγματικός «αριστερός».

Αφού να, ετοιμάζεται, λέει, να φέρει ρύθμιση που να καταργεί το νομοσχέδιο που ψήφισε η Δεξιά η επάρατη για τις κουκούλες! (Οντως βλακώδης νόμος για τον οποίο, αν θυμάστε, είχε γίνει πολύς ντόρος).

Βέβαια, είναι και ένα άλλο «πακετάκι» σχετικών νόμων, που το ΠΑΣΟΚ ψήφισε μαζί με τη Δεξιά την επάρατη, πριν 4 μήνες, δηλαδή μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αυτούς φαίνεται ...τους ξέχασαν και δε θα τους καταργήσουν.

Είναι εκείνοι που προβλέπουν συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την αμερικανική, εκδόσεις ακόμη και υπόπτων που δεν έχουν καν καταδικαστεί στις ΗΠΑ και γενικώς διάφορα τέτοια «αντιτρομοκρατικού» χαρακτήρα...

Ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας όμως. Είπαμε να το παίξουμε ελαφρώς «προοδευτικοί» αλλά όχι να αμφισβητήσουμε τα ...ιερά και τα όσια. Αλλωστε, τέτοιοι νόμοι τους χρειάζονται, δεν τους κάνουν μόνο για χατίρι στους Αμερικανούς.

Ξέρουν τι πολιτική θα ακολουθήσουν, ξέρουν τι θα προκαλέσει και ...φυλάγονται από τώρα με όποιο σοβαρό και ουσιαστικό κατασταλτικό μέσο μπορούν. Τις προθέσεις τους, όπως και να 'χει, μας τις έδειξαν από τις πρώτες μέρες.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, το ...ανέκδοτο (γιατί περί τέτοιου πρόκειται) με την υποτιθέμενη επιλογή γραμματέων των υπουργείων μέσω διαγωνισμών συνεχίζεται! Σε λίγο θα μας πουν ότι θα κάνουν διαγωνισμό και για τον επόμενο ...ανασχηματισμό!

Επειδή ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι εστί ΠΑΣΟΚ και κυρίως αυτή την - ομολογουμένως αξιοθαύμαστη - ικανότητά του να «γαντζώνεται» ασφυκτικά στον κρατικό μηχανισμό, ας μην πιστέψουν ότι ...μασάμε από τέτοια.

Εδώ θα είμαστε και θα φανεί συντομότατα το τι πραγματικά γίνεται...


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ