Παρασκευή 17 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
Εισέπραξαν ξανά την κυβερνητική αδιαφορία

Με αγωνιστική συγκέντρωση υποδέχτηκαν οι απολυμένοι των εργοστασίων ιματισμού «Ραπτέξ», «Γκρουπ Φάσιον» και «Τέγος», την υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πετραλιά, χτες στη Λάρισα, απαιτώντας να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά τους. Συνεχίζοντας για 8η βδομάδα τις κινητοποιήσεις τους, από νωρίς χτες το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο της πόλης, που επισκέφτηκε η υπουργός, στα πλαίσια φιέστας που στήθηκε για την παρουσίαση των σχεδίων του Μεσογειακού Χωριού που θα γίνει στη Λάρισα, ενόψει των αγώνων του 2013.

Σε συνάντηση που είχε μαζί της αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος, η υπουργός, για μια ακόμα φορά, αρνήθηκε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των απολυμένων προκαλώντας την έντονη οργή και αγανάκτησή τους. Παρουσίασε, δε, ως σωτήρια γι' αυτούς τα διάφορα προγράμματα που δίνουν τζάμπα εργάτες στους εργοδότες.

Οι απολυμένοι διεμήνυσαν ότι όσο η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την αποφασιστικότητά τους, για να συνεχίσουν τον αγώνα ακόμα πιο δυναμικά χωρίς να κάνουν ούτε βήμα από τις διεκδικήσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ