Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νεκρή βρέθηκε η Κ. Γρηγοράκου

Νεκρή στο αυτοκίνητό της βρέθηκε η Κυριακή Γρηγοράκου, αδελφή των γνωστών Νίκου και Θόδωρου και κόρη του Βασίλη Γρηγοράκου, που έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κυκλώματα της νύχτας και που έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια. Η 36χρονη βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού στις 9 το βράδυ της Κυριακής στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη διασταύρωση των οδών Αγίου Δημητρίου και Αλκη Αργυριάδη στο Μπραχάμι.

Από τη νεκροψία, δε διαπιστώθηκαν κακώσεις, ούτε κάποια άλλα ίχνη που να στοιχειοθετούν εκ πρώτης όψεως εγκληματική ενέργεια. Περαιτέρω λεπτομέρειες, που ίσως να ρίξουν φως στο θάνατό της, θα δώσει ο τοξικολογικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου θα γίνουν γνωστά σε 15 μέρες περίπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την οικογένεια Γρηγοράκου εν ζωή βρίσκονται μόνον η δεύτερη κόρη Ζωή και η μητέρα.

Αργά χθες το απόγευμα, πάντως, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο Παναγιώτης Μαριόλης, σε βιοτεχνία στην Ηλιούπολη. Η αστυνομία συνδέει τους δύο θανάτους με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετά χρόνια μεταξύ των δύο συμμοριών. Αυτής της οικογένειας Γρηγοράκου και αυτής της Τσακογιάννη. Υπεύθυνος της βιοτεχνίας, που ανήκε στον Μιχάλη Τσακογιάννη, ήταν το θύμα και έτσι εξετάζεται το γεγονός η δολοφονία του Μαριόλη να ήταν λάθος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ