Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ
Αρχή με δύσκολα για τους «πράσινους»

Πρεμιέρα με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός στις υποχρεώσεις του για τον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού για την 1η αγωνιστική θα υποδεχθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» την Ντιναμό Μόσχας. Το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό σήμερα έχει ξεχωριστή σημασία μετά και την ήττα από την Καλλονή για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή. Με εμφανίσεις που δεν έχουν πείσει μέχρι τώρα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Super League οι «πράσινοι» αναζητούν από την ευρωπαϊκή τους υποχρέωση την αγωνιστική αλλά και την ψυχολογική τους τόνωση.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει δύσκολη αποστολή σήμερα, ωστόσο, όπως τόνισε, αυτό είναι που δίνει και έξτρα κίνητρο στους παίκτες τους. Οπως επισήμανε, στόχος του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και οι καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις, ενώ χαρακτήρισε την Ντιναμό πολύ δυνατή ομάδα με υψηλό μπάτζετ και αξιόλογους παίκτες. Μάλιστα, στάθηκε στο παράδοξο ότι αν και βρισκόταν στο τελευταίο, 4ο γκρουπ δυναμικότητας κατά την κλήρωση, ουσιαστικά αποτελεί τη δυνατότερη ομάδα του 5ου ομίλου. Οσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Σίλντενφελντ θα δώσει κανονικά το «παρών» αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στην άλλη πλευρά, με σημαντική απουσία ήρθε στην Αθήνα η Ντιναμό καθώς δεν έχει στην αποστολή τον Γάλλο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Οι Μοσχοβίτες προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι του ρωσικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Ζενίτ εκτός έδρας (3-2).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ