Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Σοκάρει ο Γκουτιέρες

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Γιόνας Γκουτιέρες, που μίλησε για τη μάχη που δίνει εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου με τον καρκίνο, αλλά και τη στάση της πρώην ομάδας του, Νιούκαστλ, στο πρόβλημα.

Ο 31χρονος Αργεντινός, με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του, TyC Sports, γνωστοποίησε πως από το Μάη του 2013 πάσχει από καρκίνο στα γεννητικά όργανα και ήδη έχει υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, καθώς και σε χημειοθεραπείες, κρατώντας κρυφό το θέμα μέχρι τώρα. Ωστόσο αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η αποκάλυψη του Γκουτιέρες για τη στάση του προπονητή της Νιούκαστλ, Αλαν Πάρντιου, όταν του αποκάλυψε το πρόβλημά του, ο οποίος του είπε να φύγει από την ομάδα.

Ο Γκουτιέρες, που πλέον αγωνίζεται στη Νόριτς (δανεικός από τη Νιούκαστλ), τόνισε πως αποκάλυψε το πρόβλημά του... «γιατί αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή, η οποία μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους».

  • Δεν της έφτανε η ήττα από τον Ολυμπιακό της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά βλέπει πλέον και τον επιθετικό της Μάριο Μάντζουκιτς να τίθεται νοκ άουτ για 15 μέρες εξαιτίας του χτυπήματος στη μύτη (κάταγμα έδειξαν οι εξετάσεις) που αποκόμισε από τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
  • Μια ανάσα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Εθνική Πορτογαλίας φέρεται να είναι πλέον ο Φερνάντο Σάντος, αφού πλέον και το πρόβλημα της τιμωρίας του τεχνικού από τη ΦΙΦΑ με οκτώ αγωνιστικές αποκλεισμό δε φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ