Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ
Να εκμεταλλευτεί την έδρα του

Με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ο ΠΑΟΚ θέλει να ανοίξει νικηφόρα τις υποχρεώσεις για τον 11ο όμιλο, φιλοξενώντας την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα. Αν και η συγκεκριμένη ομάδα θεωρείται από αυτές που είναι στα μέτρα του Δικεφάλου, ωστόσο ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσγειωμένος. Χαρακτήρισε την Ντιναμό καλή και πειθαρχημένη ομάδα, που δίκαια πήρε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (η διοργάνωση στη Λευκορωσία είναι ήδη στα πλέι οφ), ενώ, παρά τη φετινή μέτρια εικόνα της στο πρωτάθλημα, παραμένει αξιόλογη αντίπαλος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επισήμανε πως στόχος της ομάδας είναι να κάνει φέτος το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και θα προσπαθεί να το αποδεικνύει αυτό σε κάθε παιχνίδι. Μιλώντας για το αγωνιστικό μέρος, ο Αγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει με τους τραυματίες της ομάδας, διευκρινίζοντας πως ο Γκολάσα δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ πιο θετικά είναι τα μηνύματα για τις περιπτώσεις των Παπαδόπουλου και Κίτσιου. Παράλληλα έδειξε να τον προβληματίζει και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αφού λόγω της χτεσινής βροχής στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι ιδιαίτερα βαρύς σήμερα. Τέλος, ο Αγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου, τον οποίο, όπως είπε, τον χρειάζεται δίπλα της η ομάδα, αλλά υπογράμμισε ότι πρέπει να έχει κόσμια συμπεριφορά, αφού η ομάδα θεωρείται υπότροπη και παρακολουθείται από τα αρμόδια όργανα της ΟΥΕΦΑ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ντιναμό θα παραταχτεί στην Τούμπα στη σκιά της βαριάς εντός έδρας ήττας στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος από τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, με 4 - 1.

  • Με ιδιαίτερα τσουχτερό πρόστιμο, που φτάνει τις 30 χιλ. ευρώ, τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ΟΥΕΦΑ, λόγω παρατυπιών των οπαδών της ομάδας στον αγώνα με τη Ζιμπρού, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ