Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στόχος να σηκωθεί η Θεσσαλία στο πόδι

Συσκέψεις σε Λάρισα, Τρίκαλα και Βόλο

Συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης, που θα κορυφωθεί με τη συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, αποφασίστηκε στη χτεσινοβραδινή σύσκεψη που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με τη συμμετοχή της διοίκησης του ΕΚΛ και των ΔΣ των σωματείων της δύναμής του, Συνταξιουχικών Οργανώσεων, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και επιτροπών της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και του Συλλόγου Γυναικών (μέλος ΟΓΕ).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Παρεμβάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια για τη διεκδίκηση άμεσων μέτρων οικονομικής ανακούφισης των ανέργων. Το ξεκίνημα γίνεται αύριο, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, με συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο.
  • Συγκέντρωση του ΕΚΛ το Σάββατο 4 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία, για τη διεκδίκηση μέτρων στήριξης των ανέργων.
  • Διαμαρτυρία στον ΟΑΕΔ, την Πέμπτη 9 Οκτώβρη, στις 11 το πρωί.
  • Κινητοποίηση στην Εφορία (Φιλιππούπολη), την Πέμπτη 18 Οκτώβρη, στις 11 το πρωί.

Σύσκεψη έγινε και στο Βόλο, από τις Γραμματείες Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών. Συμμετείχε και έκανε παρέμβαση ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Ανάμεσα σε άλλα, αποφασίστηκε να γίνουν συγκεντρώσεις στο Βόλο και στις άλλες πόλεις της Μαγνησίας, στις 4 Οκτώβρη. Επίσης, παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, στη ΔΕΥΑΜΒ, στο Νοσοκομείο, στην Εφορία, στο ΙΚΑ, στον ΟΑΕΔ, στον ΟΑΕΕ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι. Πρώτος σταθμός είναι η συγκέντρωση που διοργανώνει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ αύριο, Πέμπτη, για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Π. Φύσσα και τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Τέλος, σε σύσκεψη που έγινε στα Τρίκαλα, με τη συμμετοχή μελών Διοικητικών Συμβουλίων από σωματεία εργατών, υπαλλήλων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, συνταξιούχων, φοιτητών και σπουδαστών, αποφασίστηκαν παρεμβάσεις σε Δημοτικό Συμβούλιο, ΟΑΕΔ, Εφορία, Νοσοκομείο, ΠΕΔΥ και συλλαλητήριο στις 4 Οκτώβρη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ