Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» κάνουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ αυτήν την περίοδο:

  • Σήμερα, Παρασκευή

-- Στην Αλικαρνασσό της Κρήτης, ο Εργατικός Τομέας Ηρακλείου της ΚΝΕ κάνει εκδήλωση στην πλ. Αγίου Νικολάου, στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους... Από την Μικρασιατική Καταστροφή έως σήμερα οι λαοί δεν έχουν κανένα συμφέρον από τους πολέμους των εκμεταλλευτών».

-- Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, γίνεται εκδήλωση με ομιλητή στέλεχος της ΚΝΕ.

-- Στη Λάρισα, στην πλατεία Νεάπολης, στις 8.30 μ.μ., συναυλία με τους «HotRats» και τον Λευτέρη Βουλγαράκη των «Εναλλάξ».

-- Στα Φάρσαλα, στις 9 μ.μ., στον κεντρικό πεζόδρομο, η θεατρική ομάδα Λάρισας της ΚΝΕ παρουσιάζει ένα θεατρικό αφιέρωμα στη δράση της ΕΠΟΝ Λάρισας την περίοδο 1940-1949.

-- Στη Σιάτιστα Κοζάνης, στο πάρκο Αγίου Δημητρίου, στις 8.30 μ.μ. εκδήλωση με αντιφασιστικό αφιέρωμα, ομιλία από την Τίνα Κουζιάκη, Γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Κοζάνης της ΚΝΕ, συναυλία από μαθητικό συγκρότημα και πολιτικό και έντεχνο τραγούδι από νεανικό συγκρότημα.

  • Αύριο, Σάββατο

-- Στη Λαμία γίνεται εκδήλωση στις 8 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης της συνοικίας Νέας Μαγνησίας. Θα παρουσιαστεί η εργασία της ΟΒ Μαθητών της ΚΝΕ που αναφέρεται στη δράση του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ 1940 - 1944 στη Φθιώτιδα και θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» του Ρατζανί Πάλμε Ντατ, από τον Μάκη Μακρή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει ρεμπέτικο - λαϊκό γλέντι.

-- Στην Κάλυμνο, εκδήλωση με μουσικά συγκροτήματα, γνωριμία με το σκάκι και στο χώρο θα λειτουργούν στέκι μαθητών, βιβλιοπωλείο κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ