Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αρκετά «μάτωσε» ο λαός... Να σταματήσει η φοροεπιδρομή

Την κατάργηση της φορολογίας στην πρώτη και στη δευτερεύουσα κατοικία, που καλύπτουν τις στεγαστικές ανάγκες της λαϊκής οικογένειας, προβάλλει ως αναγκαιότητα με ανακοίνωσή της η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

«Η λαϊκή οικογένεια δεν αντέχει άλλους φόρους», σημειώνει σε ανακοίνωσή της, με την οποία καταγγέλλει τη μονιμοποίηση των χαρατσιών και τη νέα φοροεπιδρομή που δέχεται ο λαός με την αποστολή των εκκαθαριστικών για τον ΕΝΦΙΑ.

«Αυτά που λέει τώρα η κυβέρνηση για επιμέρους βελτιώσεις και διορθώσεις δεν αλλάζουν την ουσία. Προσπαθεί να παγιδεύσει τη δίκαιη λαϊκή κατακραυγή και αγανάκτηση», καταλήγει η ανακοίνωση, η οποία καλεί σε συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή της πολιτικής που υπηρετεί τα κέρδη των μονοπωλίων και τη διεκδίκηση αιτημάτων που προβάλλει το ΚΚΕ με παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής, όπως: Την πλήρη απαλλαγή της πρώτης, αλλά και δευτερεύουσας κατοικίας, που καλύπτουν τις στεγαστικές ανάγκες και τις ανάγκες αναψυχής της λαϊκής οικογένειας. Να μη φορολογηθεί η αγροτική γη. Να φορολογηθούν η μεγάλη ακίνητη περιουσία, τα κέρδη και τα συσσωρευμένα κεφάλαια της πλουτοκρατίας. Να καταργηθούν οι φόροι που πνίγουν το λαό. Ουσιαστικά μέτρα προστασίας των ανέργων και των φτωχών οικογενειών. Καμιά κατάσχεση και πλειστηριασμός. Καμιά διακοπή ρεύματος, νερού, σταθερού τηλεφώνου. Διαγραφή και πάγωμα χρεών για ανέργους, φτωχούς μισθωτούς, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ