Πέμπτη 24 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Παρουσιάσεις ψηφοδελτίων

Σήμερα, Πέμπτη

  • Στον Πειραιά: Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και μέλος της ΚΕ, και ο Βαγγέλης Μαρούπας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.
  • Στη Λιβαδειά: Στις 8 μ.μ., στο Επιμελητήριο.
  • Στον Πλατανιά Χανίων: Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Μάλεμε. Θα μιλήσουν ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων, και ο Μανώλης Νταγκουνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά.

Αύριο, Παρασκευή

  • Στον Κορυδαλλό: Στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Γρ. Λαμπράκη 240). Θα μιλήσουν η Κάτια Κρόκου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και γγ του ΔΣ της ΟΓΕ, και η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού.
  • Στον Αποκόρωνα Χανίων: Στις 8 μ.μ. στο Δημαρχείο Βρυσών. Θα μιλήσουν ο Στ. Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Στ. Ζώης, υποψήφιος δήμαρχος Αποκόρωνα.

Το Σάββατο 26/4

  • Στη Σάμο: Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΣΑΜΟΣ». Θα μιλήσει η Δήμητρα Παντάπαση, μέλος του Γραφείου της ΤΟ Σάμου του ΚΚΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμου Κ. Τζίχας και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Α. Δράκος.

Την Κυριακή 27/4

  • Στην Κηφισιά: Στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Κηφισιάς. Θα μιλήσουν ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Ν. Σφαντός, υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ