Τρίτη 8 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προσπάθειες φίμωσης και αποπροσανατολισμού

Αυξάνονται οι προσπάθειες φίμωσης του ΠΑΜΕ, ενόψει και της αυριανής απεργίας. Στο Δήμο της Αθήνας εμφανίζονται κρούσματα παρεμπόδισης της ενημέρωσης των εργαζόμενων, με το κατέβασμα πανό και της αφίσας για την απεργία. «Η ενέργεια της Δημοτικής Αρχής να κατεβάσει τις αφίσες και τα πανό του ΠΑΜΕ, χτυπάει απευθείας στην καρδιά του εργατικού κινήματος, με στόχο να χτυπηθεί το δικαίωμα των εργαζομένων να έρχονται σε επαφή με το ΠΑΜΕ, με τις θέσεις του», σημειώνει το ΠΑΜΕ και συνεχίζει:

«Η επίθεση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και του πολιτικού προσωπικού τους, για αφαίρεση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Τα σωματεία και οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ δε θα επιτρέψουμε να μας εμποδίσουν να φτάνουμε με τις θέσεις μας σε όλο και περισσότερους εργαζόμενους. Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους επιθέσεις ενάντια στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Οι εργαζόμενοι μπροστά και στις επερχόμενες εκλογές να βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

Στο μεταξύ, αφίσες που προπαγανδίζουν ως τόπο συγκέντρωσης το Αγαλμα Βενιζέλου, δηλαδή το χώρο που διοργανώνει την απεργιακή του συγκέντρωση το ΠΑΜΕ, κυκλοφόρησαν από τη ΓΣΕΕ και το ΕΚΘ, αποπροσανατολίζοντας τους εργαζόμενους, μπροστά στην απεργία στις 9 του Απρίλη. Με ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ ξεκαθαρίζει: «Στο Αγαλμα Βενιζέλου, στις 9 Απρίλη, έχουν απεργιακή συγκέντρωση οι απεργοί. Εχουν συγκέντρωση το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα. ΟΧΙ η ΓΣΕΕ, το ΕΚΘ και οι απεργοσπάστες, οι υπονομευτές της απεργίας και των αγώνων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ