Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Να αποφύγει το ... δράμα

Η αποστολή του Παναθηναϊκό στον... τόπο όπου στραβοπάτησε ο βασικός του αντίπαλος, Ολυμπιακός, αφού καλείται να αντιμετωπίσει στη Δράμα τον ΚΑΟΔ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του σημερινού... πρώτου «πιάτου» της 17ης αγωνιστικής με τρία παιχνίδια. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με άλλα τέσσερα. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν μια επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Αρη την ερχόμενη Κυριακή 9 Φλεβάρη (Ηράκλειο) απέναντι στον ΚΑΟΔ που είναι ιδιαίτερα αξιόμαχος στην έδρα του.

Την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να μη μείνει κι άλλο πίσω στη βαθμολογία, κάτι που σημαίνει γερό μπλέξιμο (βλ. ζώνη υποβιβασμού), αλλά για να έχει και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει του τελικού Κυπέλλου, θέλει ο Αρης με αντίπαλο το Ρέθυμνο, που ψάχνει την επαναφορά στα ψηλά. Στο τρίτο σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο υποδεχόμενος τον Κολοσσό Ρόδο στο ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα: Αρης - Ρέθυμνο (16.00), ΚΑΟΔ - Παναθηναϊκός (17.00 ΝS Highlights), Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου (19.15 ΔΤ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ