Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Σε Τρίπολη, Τούμπα το ενδιαφέρον σήμερα

Σε Τρίπολη και Τούμπα επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της σημερινής εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής στη Super League.

Στην Αρκαδία ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό θεωρείται κομβικός για το σκηνικό που θα επικρατήσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, που δίνει συμμετοχή στα πλέι οφ, με τις δυο ομάδες αυτή τη στιγμή να θεωρούνται φαβορί για τις δύο από τις τέσσερις θέσεις της διαδικασίας. Με νίκη οι φιλοξενούμενοι ανεβαίνουν αυτοί στο τέταρτο σκαλοπάτι ενώ σε περίπτωση επικράτησης του «τριφυλλιού» αυτό εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα αποκτώντας και διαφορά ασφαλείας από τους Αρκάδες.

Στην Τούμπα ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων (αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών) φιλοξενώντας τον ανεβασμένο αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα ΟΦΗ ψάχνει το βάλσαμο για την ήττα του στην Κρήτη από τον Πλατανιά. Σημαντικό για τα δρώμενα στην ουρά της βαθμολογίας είναι και το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ δυσκολίες περιμένουν τους δυο ουραγούς, με τον τελευταίο Αρη να αγωνίζεται αύριο στο Αγρίνιο και την προτελευταία Βέροια στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα (15.00 NS2), Εργοτέλης - Βέροια (15.00 NS3), Ατρόμητος - Καλλονή (17.15 NS7), Λεβαδειακός - Απόλλων Σμ. (17.15 NS3), Ολυμπιακός - Πανιώνιος (17.15 NS2), Πανθρακικός - Πλατανιάς (17.15 NS4), Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (19.30 NS3), ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (19.30 NS2). ΑΥΡΙΟ: Παναιτωλικός - Αρης (19.30 NS1).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ