Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

ΒΟΛΕΙ: Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Cev Cup ανδρών θέλει να κάνει σήμερα στο, παγωμένο (-22 c), Νόβγκοροντ του Challeng Round της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καζάζης χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε ένα φαβορί για το τρόπαιο, όπως είναι οι αντίπαλοι, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος για τη δική του ομάδα.

  • Προβληματισμός επικρατεί στην ομοσπονδία βόλεϊ για τη δεύτερη διάρρηξη στα γραφεία της σε διάστημα τριών εβδομάδων. Οπως έγινε γνωστό, τα γραφεία της ΕΟΠΕ, καθώς και τα αντίστοιχα της ΕΣΠΑΑΑ, έπεσαν ξανά θύμα κλοπής και από την πλευρά της έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

ΠΟΛΟ: Την ευκαιρία να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο final-4 του Euro League γυναικών έχουν η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός σήμερα . Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει τη ρωσική Κίνεφ στο Κίρισι (σ.σ. 18.00 τοπική, 16.00 ώρα Ελλάδας), ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται (20.30) την ισπανική Σαμπαντέλ στο «Παπαστράτειο»

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με τέσσερις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών ξαναρχίζει η δράση στο χώρο του χάντμπολ έπειτα από ένα μήνα σχεδόν, εξαιτίας της αποχής στην οποία είχαν κατέβει οι διαιτητές του αθλήματος. Το πρόγραμμα : (17.00) ΑΣΕ Δούκα - Αναγέννηση Βύρωνα, (18.00) ΓΑΣ Κιλκίς - Αρχέλαος Κατερίνη, (18.00) Φίλιππος Βέροιας - Διομήδης Αργους, (18.00) ΧΑΝΘ - ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ