Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Εμπρακτη λαϊκή αλληλεγγύη

Με κεντρικό σύνθημα «Ενας για όλους και όλοι για έναν - Δυναμώνουμε τη λαϊκή αλληλεγγύη», στο χώρο του Φεστιβάλ συγκεντρώνονται σε ειδικό περίπτερο τρόφιμα, ρούχα, υποδήματα, παιχνίδια, σχολικά είδη, οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεται και να βοηθήσει λαϊκές εργατικές οικογένειες σε κρίση, έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο χειμαζόμενο λαό, σε άνεργους, απεργούς, μετανάστες. Η ανταπόκριση μεγάλη ήδη από τις πρώτες κιόλας ώρες που άνοιξε χτες τις πύλες του το Φεστιβάλ. Μεμονωμένες προσφορές λαϊκών ανθρώπων από το υστέρημά τους, αλλά και πιο οργανωμένες κινήσεις όπως η προσφορά ειδών από το σωματείο εργαζομένων στην «E-VALUE» (εταιρεία στον κλάδο τηλεπικοινωνιών) που προσήλθαν οργανωμένα να φέρουν την προσφορά τους.

Ταυτόχρονα, γίνονται εγγραφές σε μαθήματα αλληλεγγύης, ενώ συγκεντρώνονται και δηλώσεις συμμετοχών δασκάλων στα μαθήματα αυτά.

Σήμερα Παρασκευή, από τις 18.00 έως τις 21.00, θα γίνει αιμοδοσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του φεστιβάλ, με μονάδα αιμοδοσίας κι όλες τις απαραίτητες προβλέψεις για τους αιμοδότες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ