Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Παγκινητοποίηση για τη διαδήλωση του Σαββάτου

Με στόχο το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους, να αποτελέσει σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση οργάνωσης της πάλης απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, μονοπωλίων, οι ταξικές δυνάμεις και οι άλλες αγωνιστικές συσπειρώσεις, σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, δίνουν τη μάχη για την επιτυχία του.

Μέσα από καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και μόρφωσης, με πολύμορφες δράσεις στις γειτονιές, με πικετοφορίες, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ, οι Λαϊκές Επιτροπές σαλπίζουν ξεσηκωμό, καλούν σε ασυμβίβαστο αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, την αποτροπή των νέων μέτρων που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Ταυτόχρονα, προετοιμάζουν και οργανώνουν τον αγώνα κατά κλάδο, παρεμβαίνουν αγωνιστικά σε κάθε πρόβλημα που αφορά τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ, στον 1ο όροφο του ΕΚΘ, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εμπορίου - Υπηρεσιών.

Χτες, στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία των Λαϊκών Επιτροπών πραγματοποιήθηκαν μαζικές συνελεύσεις στην Τριανδρία και την Πολίχνη, με επίκεντρο τις εξελίξεις στην Υγεία, στην Παιδεία, στον κίνδυνο κατασχέσεων σπιτιών των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, τον επικείμενο πόλεμο στη Συρία, και με στόχο την αγωνιστική απάντηση του λαού στην επίθεση που δέχεται.

Στην περιοχή του 5ου Διαμερίσματος συγκροτήθηκε επιτροπή αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ με τη μαζική συμμετοχή μικρών και αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ.

Σήμερα και αύριο, προγραμματίζονται πικετοφορίες με στόχο να δημιουργηθεί στις γειτονιές κλίμα παγκινητοποίησης. Σήμερα Πέμπτη πικετοφορία θα γίνει στις 7 μ.μ., στο Λαγκαδά. Αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στην Τούμπα (Αγία Βαρβάρα), στο 5ο Διαμέρισμα (πάρκο Κρήτης) και στην Καλαμαριά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με όλες τις δυνάμεις στη μάχη για την επιτυχία του(2013-08-31 00:00:00.0)
Κοινές δράσεις για το συλλαλητήριο(2012-08-31 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ