Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εκαψαν τα ειδοποιητήρια κατάσχεσης

MotionTeam

Τα ειδοποιητήρια κατάσχεσης που έχουν σταλεί σε χιλιάδες ΕΒΕ για χρέη ασφαλιστικών εισφορών, έκαψαν συμβολικά, χτες το πρωί, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι και αυτοκινητιστές, που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της ΠΑΣΕΒΕ μπροστά στα γραφεία του ΟΑΕΕ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Απαίτησαν καμία ποινικοποίηση σε όσους ασφαλισμένους χρωστάνε στο Ταμείο. Να θεωρηθούν άμεσα τα βιβλιάρια ασθενείας σε όλους τους ασφαλισμένους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να παγώσουν τα χρέη των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ και να σταματήσει κάθε δίωξη για οφειλές όσο διαρκεί η κρίση.

Φωνάζοντας συνθήματα, παρέμειναν για περίπου 2 ώρες στην είσοδο των γραφείων του ΟΑΕΕ. Στη διάρκεια της κινητοποίησης αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον διευθυντή του καταστήματος του ΟΑΕΕ και τον ενημέρωσε πως δεν θα επιτρέψουν να προχωρήσει καμία κατάσχεση. Κυβέρνηση και ΟΑΕΕ θα τους βρούνε ενωμένους και αγωνιστικά απέναντι, αποφασισμένους να υπερασπιστούν κάθε μικρό και αυτοαπασχολούμενο ΕΒΕ.

Οπως έγινε γνωστό, από τους χιλιάδες ΕΒΕ που έλαβαν τα ειδοποιητήρια κατάσχεσης, ελάχιστοι προσήλθαν για διακανονισμό των οφειλών τους, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι δεν πληρώνουν τις εισφορές τους όχι γιατί είναι μπαταχτσήδες αλλά γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ