Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις και παρεμβάσεις

Με συσκέψεις και παρεμβάσεις οι ταξικές δυνάμεις προετοιμάζουν το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ, ενώ την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 12 το μεσημέρι.

Συσκέψεις προγραμματίζονται: Σήμερα, Κυριακή 1 Σεπτέμβρη, 10 π.μ. στην Πολίχνη, σύσκεψη εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ από τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Την Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στο Νοσοκομείο «Θεαγένειο», σύσκεψη των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο.

Την Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στον 1ο όροφο του ΕΚΘ, κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εμπορίου - Υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα προγραμματίζονται και αγωνιστικές παρεμβάσεις.

Την Τρίτη, στις 11 π.μ., παράσταση διαμαρτυρίας σωματείων του Εμπορίου και της ΠΑΣΕΒΕ στη συνεδρίαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των εργοδοτικών φορέων για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Την Τετάρτη, στις 8 π.μ., παράσταση διαμαρτυρίας από την ΠΑΣΕΒΕ στα γραφεία του ΟΑΕΕ (Εγνατία 66), όπου θα κάψει ειδοποιητήρια κατάσχεσης που έχουν σταλεί σε μικρούς και αυτοαπασχολούμενους εμπόρους για χρέη ασφαλιστικών εισφορών.

Το Σάββατο, οργανώνεται παρέμβαση στη συνεδρίαση της ΕΣΕΕ που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκφραστεί αγωνιστικά η καταδίκη στα σχέδια των μεγαλεμπόρων να επιβάλουν νέες μειώσεις στους μισθούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ