Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σήμερα η στάση εργασίας για τα έξι λουκέτα

Προσυγκέντρωση στην Πολυκλινική, ώρα 11.30 π.μ., της Γραμματείας Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΠΑΜΕ

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα στην Αττική τα δημόσια νοσοκομεία, οι μονάδες πρόνοιας, τα κέντρα υγείας και το ΕΚΑΒ στη στάση εργασίας, 11 π.μ. - 3 μ.μ., για τα λουκέτα σε έξι νοσοκομεία που καλύπτουν ανάγκες λαϊκών συνοικιών.

Η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΠΑΜΕ οργανώνει προσυγκέντρωση στην Πολυκλινική, ώρα 11.30 π.μ. Επίσης, σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Δίνουμε απάντηση στην πολιτική που μετράει τι και πόσα νοσοκομεία χρειαζόμαστε, πόσους υγειονομικούς και με τη μεζούρα της "υγιούς επιχειρηματικότητας", με τα κέρδη των καπιταλιστών!! Εμείς μετράμε με τις λαϊκές ανάγκες! Καμιά διαθεσιμότητα δεν πρέπει να περάσει! Κανένα νοσοκομείο να μην κλείσει - να μη συγχωνευτεί! Κανένας δεν περισσεύει και κανένα νοσοκομείο και ίδρυμα Πρόνοιας. Αυτό που περισσεύει είναι η επιχειρηματική δράση στην Υγεία, η εκμετάλλευση των ασθενών και του προσωπικού. Τα προβλήματα τα γεννάει η πολιτική που στηρίζει την ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη που στηρίζεται στα κέρδη. Αυτή η πολιτική γεννά τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Στέλνει στον Καιάδα όσους ασθενείς δεν έχουν να πληρώσουν και εμάς στην ανεργία! Αυτή η πολιτική και οι φορείς της θα ανατραπούν από τη δύναμη των εργαζομένων, από τη λαϊκή συμμαχία και από κανένα Σωτήρα

Στις 11.30 π.μ. η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ