Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Αλλαξε τον κόσμο το 'χει ανάγκη»

Το σύνθημα του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» ταξιδεύει σ' όλη τη χώρα, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, ενώ οι εκδηλώσεις του θα κορυφωθούν στις 19, 20, 21 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Τρίτση». Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Πέμπτη εκδήλωση στο Αλιβέρι (Κάραβος) στην Εύβοια, στις 8 το βράδυ, με αφιέρωμα στον Μπ. Μπρεχτ.
  • Σήμερα, ξεκινούν οι διήμερες εκδηλώσεις στη Σκάλα Αταλάντης. Σήμερα, στις 6.30 μ.μ. τουρνουά μπάσκετ (στο γηπεδάκι της Σκάλας) και αύριο Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, η κεντρική εκδήλωση με ομιλία από την Ανδριάνα Μπαφούτσου, μέλος της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, έκθεση βιβλίου, προβολή βίντεο. Η βραδιά θα κλείσει με μουσική.

Ακόμα, συνεχίζονται οι προβολές ταινιών για ανέργους και νέα ζευγάρια από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Στο Αγρίνιο, στις 9.30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Στέκι του Εργατικού Κέντρου, σήμερα, η ταινία «Εγώ, ο απαισιότατος».

Στη Θεσσαλονίκη, στον Εύοσμο, πίσω από το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, στις 9 το βράδυ σήμερα, Πέμπτη «Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση;». Παράλληλα, κάθε Πέμπτη στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος από τις 7.30 μ.μ. και σήμερα στον παιδότοπο έχει προγραμματιστεί αφιέρωμα στους λαούς του κόσμου με παιχνίδια, τραγούδια, μουσική, φωτογραφίες από ήθη και έθιμα από άλλες χώρες και θα προβληθεί η ταινία «Ο αδερφός μου ο Αρκούδος».

Οι Οργανώσεις των ΤΕΙ και του Αιγάλεω της ΚΝΕ θα προβάλλουν αύριο, Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Συντριβανίου (Κάτω Εργατικά) την ταινία «Ματωμένη Αμερική», σε σκηνοθεσία του Τζον Σέιλς με τους Κρις Κούπερ, Μαίρη Μακ Ντόναλντ, Τζέιμς Ερλ. Πρόκειται για το χρονικό μιας αιματηρής απεργίας στα ανθρακωρυχεία της Βιρτζίνια το 1920 όταν ακόμα οι εργάτες πρωτάρχιζαν να συνδικαλίζονται. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ