Πέμπτη 20 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE - PLAY OFFS
Προβιβάστηκε ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έγινε η τέταρτη ομάδα (μετά τους Απόλλωνα Σμύρνης, Εργοτέλη, Καλλονή) που αγωνιστικά προβιβάζεται στη Super League. Αν και του αρκούσε η ισοπαλία στο Βόλο, κέρδισε τον τοπικό Ολυμπιακό και επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο στην «βιτρίνα» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι Αγρινιώτες, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκαν στο «Πανθεσσαλικό» με αρκετές απουσίες, επικράτησαν με 2-1 (26' Καμαρά, 71' Κουτσοσπύρος - 54' Γενγκά) και σφράγισαν το εισιτήριο ανόδου.

Πάντως τα πανηγύρια γι' αυτό που κέρδισαν στο γήπεδο οι «κυανοκίτρινοι» μπορεί να αποδειχτούν τελικά χωρίς αντίκρισμα. Γιατί (να θυμίσουμε) εκκρεμεί η ετυμηγορία της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής στη Football League. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός -για τα γεγονότα του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο (όπου τραυματίστηκε ο Στ. Καρράς)- αντιμετωπίζει κατηγορητήριο, το οποίο -μεταξύ άλλων- προβλέπει και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Στο έτερο, ίσως τελικά όχι διαδικαστικού χαρακτήρα, παιχνίδι - για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play off της Football League - ο Ηρακλής συνέτριψε τη Νίκη Βόλου με 4-0 (36', 59' πεν. Κιρόφσκι, 40' Χ. Παληγεώργος, 92' Αλεξίου). Η ειδική βαθμολογία: Παναιτωλικός 14, Ηρακλής 10, Ολυμπιακός Βόλου 9, Νίκη Βόλου 3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ