Πέμπτη 20 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEUGE
Ανακοίνωσε Λόπεθ ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε χτες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συμφώνησε να συνεργαστεί -για τα επόμενα δύο χρόνια- με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Ινιγο Λόπεθ Μοντάνια. Στις πρώτες του δηλώσεις, μεταξύ άλλων, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ελπίδα «να μπορέσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει, να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, να πάμε καλά και στο Κύπελλο αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Σειρά, λογικά, θα πάρει ο Γ. Σκόνδρας. Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να σφραγιστεί η απόκτηση του νεαρού διεθνή (δεξιού μπακ) από την ΠΑΕ Ατρόμητος. Οπως παραδέχτηκε χθες και ο μεγαλομέτοχος/πρόεδρος της Περιστεριώτικης ομάδας.

  • Τη συνεργασία της με δύο ποδοσφαιριστές επισημοποίησε χτες και η ΠΑΕ Ξάνθη. Αφ' ενός, ανανέωσε το συμβόλαιο του Νικολά Μαρίν (φέτος είχε 25 συμμετοχές). Αφ' ετέρου, ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου τερματοφύλακα, Χοσέ Μαρία Χιμένεθ Πέρεθ.
  • Και τυπικά, ολοκληρώθηκε χτες, το «διαζύγιο» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός (που είχε έναν ακόμα χρόνο -με υψηλές απολαβές- συμβόλαιο) υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με την «πράσινη» ομάδα, η οποία του ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ