Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός του χρυσαυγίτη βουλευτή

Την ποινή της απόταξης αντιμετωπίζει ο αστυνομικός - συνοδός του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος χτες τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με σχετική έρευνα, προέκυψε ότι συμμετείχε στα επεισόδια που προκάλεσαν φασιστοειδή της «Χρυσής Αυγής» στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, το περασμένο Σάββατο, σε βάρος μεταναστών μικροπωλητών.

Το γεγονός αυτό δείχνει ποιοι δρουν μέσα στους κατασταλτικούς μηχανισμούς, καθώς επίσης και το γεγονός ότι αυτούς τους μηχανισμούς το αστικό κράτος τους χρησιμοποιεί για να χτυπήσει το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Η συγκεκριμένη πρόθεση για απόταξη του αστυνομικού που φέρεται να πρωτοστάτησε στην επίθεση σε βάρος των μεταναστών στο Μεσολόγγι δεν αθωώνει σε καμία περίπτωση την κυβέρνηση, η ίδια πυροδοτεί τέτοιες ρατσιστικές επιθέσεις από φασιστοειδή που βρίσκονται και μέσα στους κύκλους των δυνάμεων καταστολής.

  • Χτες, συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι 4 άτομα που κατηγορούνται για αντιποίηση αρχής. Ειδικότερα, οι 4 πήγαν στη λαϊκή αγορά και επιχείρησαν να ελέγξουν 58χρονη ημεδαπή έμπορο, από την οποία ζήτησαν άδεια μικροπωλητή. Η έμπορος αρνήθηκε, ενώ αστυνομικοί που ενημερώθηκαν πήγαν στη λαϊκή αγορά όπου εντόπισαν έναν 25χρονο και έναν 20χρονο ημεδαπό. Στη συνέχεια πήγαν στο τμήμα ένας 43χρονος και ένας 24χρονος οι οποίοι συνελήφθησαν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ