Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΙΓΑΛΕΩ
Ξηλώνει πανό και αφίσες του Κόμματος

Καταγγελία της ΑΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Η Αχτιδική Επιτροπή Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καταγγέλλει στους εργαζόμενους της πόλης την άθλια πρακτική που εγκαινιάζει η δημοτική αρχή του Δήμου Αιγάλεω (στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ), επιχειρώντας να φιμώσει τη φωνή του ΚΚΕ. Χωρίς να είναι η πρώτη φορά, χτες, Τρίτη, τις πρώτες πρωινές ώρες, κλιμάκια εργαζομένων του δήμου, με σαφείς εντολές από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας, ξήλωσαν πανό και αφίσες που ενημέρωναν για το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που αρχίζει αύριο, Πέμπτη.

Στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ, αλλά και απλός κόσμος, μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός κάλεσαν τους εργαζόμενους να απειθαρχήσουν στις εντολές της διοίκησης και να σταματήσουν κάθε κίνηση αποκαθήλωσης των μέσων με τα οποία επιλέγει το ΚΚΕ να επικοινωνεί με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους. Ταυτόχρονα, σε παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο ίδιος προκλητικά δήλωσε «περήφανος» που έδωσε αυτή την εντολή! Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Αιγάλεω καταγγέλθηκε η κίνηση αυτή και έγινε σαφές ότι την ίδια κιόλας μέρα τα πανό και οι αφίσες θα τοποθετηθούν και πάλι στη θέση τους.

Η ΑΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών στην ανακοίνωσή της τονίζει μεταξύ άλλων: «Τέτοιες ενέργειες δείχνουν το δρόμο που έχει επιλέξει η δημοτική αρχή να ανοίξει πόλεμο με το ΚΚΕ. Τέτοιες μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν, θα πέσουν στο κενό! Οι κομμουνιστές θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τη δράση μας καλώντας τους εργαζόμενους να οργανώσουν την πάλη τους απέναντι στην αντιλαϊκή επιδρομή που δέχονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ