Πέμπτη 12 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τριπλασιάστηκαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ

Σε δεύτερη δύναμη αναδείχθηκε η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» (ΠΑΜΕ) στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Στις εκλογές που έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη (5 Απρίλη), οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ενισχύθηκαν σημαντικά, τριπλασιάζοντας τις δυνάμεις τους, ενώ ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ μειώθηκαν σημαντικά.

Αναλυτικά, στις εκλογές ψήφισαν 512 (στις προηγούμενες 599), άκυρα - λευκά βρέθηκαν 33 (προηγούμενα 19). Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» πήρε 180 ψήφους (είχε 68) και 3 έδρες (είχε 1) για το ΔΣ. Η ΠΑΣΚ πήρε 217 ψήφους (είχε 309) και 4 έδρες (είχε 5) για το ΔΣ. Η ΔΑΚΕ πήρε 82 ψήφους (είχε 150) και 2 έδρες (είχε 2) για το ΔΣ. Η «Αγωνιστική Πρωτοβουλία», που στο προηγούμενο ΔΣ κατείχε μια έδρα, δεν συμμετείχε στις εκλογές.

Με ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» ευχαριστεί τους εργαζόμενους που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ και δεσμεύεται να φανεί ανάξια της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών τους. «Συνεχίζουμε σταθερά και με περισσότερη δύναμη πια στο δρόμο του ταξικού αγώνα για τον υγειονομικό και τη δημόσια και δωρεάν Υγεία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής», σημειώνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ